If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Помощ, не мога да сваля горивния филтър. Свалих кората под която се крие, свалих и самия филтър но не мога да го откача от маркучите. Има ли нещо по специфично което ми бяга от погледа или дърпане му е майката? Пробвах как ли не обаче не ще
А за щипките не се плаша първо защото те наистина се счупиха и второ защото видях, че на новия си има.Времето обаче ме спъва и още не съм го сменил.
Чичо пичо напиши си каква ти е колата в подписа, не може всеки да гадае. Относно местоположението на филтъра, обяснявано е не един път.Сега ще ти кажа, но за напред ползвай търсачката.Ако си преди '99 (защото след това фитъра им е в помпата) се намира под една кора до дясното задно колело.Представлява един метален цилиндър в който от двете страни влизат едни маркучи.Ако ще го сменяш сам, гледай да не объркаш посоката на потока на бензина (на филтъра е отбелязана)
Пичове, не става с дърпане а с натискане.
Тия зъбчета се стискат с клещите ( две са и едно с/у друго) и тогава се издърпва маркуча.
Много лесно излиза.
166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Колеги, за моята кола от подписа още като й правих първоначалното обслужване й взех горивен филтър по каталог. После обаче в сервиза ми казаха да го връщам, щото колата нямала такъв. Възможно ли е да са неграмотници и да не могат да го сменят или да не го знаят къде е, или може наистина да няма?
Comment